De ontmoetingsplaats voor Nederlandse professionals!

Wat is Holland House?

Dankzij de unieke positie, letterlijk in het centrum van de Europese politiek, wil Holland House betrokken zijn bij talloze initiatieven van leden en sponsoren. Holland House stelt Nederlanders in Brussel in staat elkaar gemakkelijk te vinden, te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De ruimtes voor Holland House worden van eten en drank voorzien door het restaurant op de begane grond.

Daarnaast maken leden en sponsoren gebruik van alles wat Holland House te bieden heeft:

Members Club

Het pand aan de Rue d'Arlon gaat, na het verkrijgen van de vergunning, ook nog verbouwd worden. Voor nieuwe leden is naar een tijdelijke locatie gekeken om hen al wel een 'Hollands dak'  boven het hoofd te geven. Club Royal des Guides aan de Rue d'Arlon 32 is dit Hollandse dak voor founding members en nieuwe leden tot aan de opening van Holland House. Leden krijgen via een persoonlijke badge toegang tot de Members Club en kunnen kosteloos inlopen voor een kop koffie en gebruik maken van de catering voor lunches (tegen gereduceerd tarief).

Wilt u lid worden van Holland House of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar ons secretariaat: info@hollandhousebrussels.eu.