Bureau Brussel van Follow the Money

Bureau Brussel van Follow the Money

Wie controleert de macht… in Brussel?

Het journalistieke onderzoeksplatform Follow the Money lanceert in september FTM | Bureau Brussel. Een kernteam van drie gespecialiseerde EU-journalisten zal, zoveel mogelijk samen met andere Europese journalisten, onderzoeksprojecten op touw zetten om de waarheid aan het licht te brengen. 

Op donderdag 9 september introduceert Follow the Money vanuit Holland House het nieuwe EU-team. Bovendien zal FTM-journaliste Lise Witteman dan haar boek Sluiproute Brussel – de Europese lobby voor de bv Nederland presenteren.

Om direct duidelijk te maken waarom controle van de macht ook in Brussel zo belangrijk is, zal die avond in Holland House met enkele sleutelspelers hierover het gesprek worden aangegaan. Te gast zijn in ieder geval: hoofdredacteur Eric Smit van Follow the MoneyAlex Brenninkmeijer van de Europese RekenkamerLiesbeth a Campo van de PV-EUHans van Scharen van Corporate Europe Observatory en Lousewies van der Laan van Transparency International.

EU-correspondent Lise Witteman zal de avond modereren. Haar boek is nu al online te reserveren via bol.com. Afsluitend regelt Holland House een hapje en een drankje.

Reserveer nu gratis voor uw aanwezigheid, er is gelimiteerd plek. De avond van Follow the Money zal ook worden gestreamd via https://www.youtube.com/watch?v=TwXocx-KQwc

9 september, 19u-20u
Holland House
Reserveer hier (Sold out/reeds vol)

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  september 09, 2021
  donderdag, 19:00 to 20:00
  events@hollandhousebrussels.eu

Event Organizer

  events@hollandhousebrussels.eu

Event Location

Share event