Masterclass: word in de kortst mogelijke tijd een EU-expert!

Masterclass: word in de kortst mogelijke tijd een EU-expert!

Ben je een starter of stagiair in Brussel of in Nederland, en heb je te maken met EU affairs (EU instanties/permanente vertegenwoordiging/ public affairs/NGO/branche vereniging/consultancy)? Wil je kennis maken met de vaardigheden die nodig zijn in EU public affairs? Wil je een stap voor zijn en vanaf dag één waarde toevoegen aan je organisatie? Wil je andere starters and stagiairs leren kennen om je netwerk te vergroten en vrienden te maken? Dit is je kans!

Of is uw organisatie actief in Brussel en werkt u veel met stagiair en/of starters? Moet u telkens weer deze starters en/of stagiairs inwerken? Wilt u hen een vliegende start laten maken en bovendien hun “Brussels-experience” aangenamer en leuker maken? Bijvoorbeeld door meteen hun netwerk te vergroten? 

Schrijf ze dan in voor de EU-starters/stagiairs inwerk training van Milos Labovic en Shannon van Schaeck Mathon in samenwerking met Holland House Brussels! Tijdens deze intensieve maar leuke training leren uw stagairs/starters dé vaardigheden om meteen mee te kunnen lopen in Brussel. Bovendien boren ze een leuk en interessant netwerk aan- waar u en zij profijt van hebben! 

De training is enorm praktisch en richt zich op de volgende zaken; 

– Hoe werken de Europese instellingen en hoe werk jij met de Europese instellingen?

– Hoe monitor en analyseer je Europees beleid en wetgeving? Hoe en waar vind je de relevante informatie zonder het overzicht kwijt te raken? 

– Hoe organiseer je een succesvol evenement in Brussel? 

– Hoe schrijf je een beleids briefing?

– Shortcuts to success! 

Alle deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van het boek “EU Superlobby, Winnen in Brussel”. Bovendien is er aan het eind van de dag een informele borrel om elkaar te leren kennen. Op die manier heeft uw stagiair/starter en uzelf direct een netwerk in Brussel! 

Betaalmethoden: u kunt direct betalen of via een factuur achteraf. 

Meld jezelf of uw starter/stagiair hier aan! 

Link naar eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/fast-track-2-eu-mastery-become-an-eu-expert-in-the-shortest-amount-of-time-tickets-188935961547 

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  februari 04, 2022
  vrijdag, 09:00 to 14:00
  https://www.hollandhousebrussels.eu
  info@hollandhousebrussels.eu

Event Organizer

   EU Superlobby & Holland House
  info@hollandhousebrussels.eu

Share event