Open ledenvergadering Femme d’Europe ivzw

Open ledenvergadering Femme d’Europe ivzw

Aan alle vrouwelijke geïnteresseerden, Kom op 16 april van 12:00-14:00 naar de open ledenvergadering van de Nederlandse groep van Femmes d’Europe op Holland House Brussels!

Om 12:30 geeft Monica Jacobs een introductie over Les AsTrôn’Autes, een lagere school voor kinderen met autisme in Elsene, een van de vele goede doelen die Femmes d’Europe dit jaar wil gaan steunen. Daarna bespreken we welke fundraising evenementen onze groep op de agenda heeft staan en welke hulp we van leden kunnen gebruiken, zoals de kunstlezing op 4 juni in de Nederlandse ambassade, de kerstbazaar op 13 & 14 dec., en een feestelijke kunstveiling op 22 maart 2025.

Deelname is €20 voor de broodjeslunch.

Contact: maddivanamstel@gmail.com

Over Femmes d’Europe:
Femmes d’Europe is een multinationaal vrouwennetwerk, gevestigd in een van de gebouwen van de Europese Commissie. Ons doel is “helping those in need” middels de organisatie van diverse fundraising evenementen voor familie, vrienden en kennissen van onze ruim 800 leden. Zodoende financieren wij kleinschalige projecten in de EU en daarbuiten, met name ten behoeve van vrouwen en kinderen. Op onze website vind u wat meer informatie over de meer dan 80 projecten die we jaarlijks financieren.

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  april 16, 2024
  dinsdag, 12:00 to 14:00
  https://www.assocfemmesdeurope.eu/Notre-organisation
  info@assocfemmesdeurope.eu

Event Organizer

   Femme d'Europe
  info@assocfemmesdeurope.eu

Event Location

Share event