Vier Koningsdag 2023 op Holland House Brussels!

Vier Koningsdag 2023 op Holland House Brussels!

Donderdag 27 April 2023 is het weer zo ver: Koningsdag!

Op deze speciale dag is Holland House Brussels hélemaal in de Koningsdag sferen met de mogelijkheid voor iedereen om een King en/of Queen te zijn.

– Tijdens de lunch, van 12.00 tot 14.00, kunt u gezellig binnenlopen en zal er een kleding vrijmarktje zijn plùs heeft u de mogelijkheid om de NOS koningsdag uitzending te aanschouwen met de Oranjes in de fantastische stad Rotterdam.

– ’s Avonds vanaf 18.00 volgt er een avondprogramma met een Welkom door Holland House en een woord door De Permanente Vertegenwoordiger Ambassadeur Robert de Groot. Verder is er nog meer NOS koningsdag, zullen er genoeg hapjes en drankjes zijn en een ‘photobooth’. Later op de avond zal er muziek volgen. Wees welkom!

! Wat betreft de kleding vrijmarkt, kunt u op woensdag 26 april, van 9.00 tot 19.00 uw oude kleding inleveren op Holland House. Indien u wat inlevert krijgt u max. 5 tickets om gratis kleding te ruilen tijdens de Koningsdag vrijmarkt. Zodoende, indien u 1 kledingstuk inlevert, krijgt u 1 ticket om 1 kledingstuk te ruilen etc. Op Koningsdag zelf zal kleding voor een symbolische prijs verkocht worden.

Wij danken onze partners: Provincie Zuid-Holland, Stad Rotterdam en de Nederlandse Ambassade in België.

NB. Voor het dagprogramma zijn tickets niet nodig.
’s Avonds is entree voor leden gratis en voor niet-leden €15,-. Wees er snel bij want er is beperkte capaciteit!

Inschrijven kan via deze link.

! Ook zullen er foto’s genomen worden die gebruikt zouden kunnen worden op social media. Indien u hier een bezwaar tegen hebt horen wij dat graag en kunt u het bestuur contacteren: bestuur@hollandhousebrussels.eu

Graag tot dan!

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  april 27, 2023
  donderdag, 12:00 to 23:00
  https://hollandhousebrussels.eu/
  events@hollandhousebrussels.eu
   Remaining Tickets: 110

Event Organizer

   Holland House Brussels
  events@hollandhousebrussels.eu

Event Location

Share event