Uitslagenavond Verkiezingen Provinciale Staten NL

Uitslagenavond Verkiezingen Provinciale Staten NL

– – – Exclusief voor leden – – –

Op 15 maart 2023 vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De EU en de provincies kunnen niet zonder elkaar. Veel Europese besluiten worden uitgevoerd door de provincies. De aandacht hiervoor is bij een PS-verkiezing niet eerder zo groot geweest als in 2023, met hot topics als stikstof, asielbeleid en klimaatverandering, die direct verband houden met de EU. Daarbij mogen in het buitenland woonachtige Nederlanders voor het eerst meestemmen bij de Provinciale Statenverkiezingen.

Het Huis van de Nederlandse Provincies (HNP) en het Holland House Brussels vinden dit een uitgelezen kans om extra aandacht te vragen voor de Europese dimensie van de PS-verkiezingen. Daarom nodigen we u uit een gezamenlijke verkiezingsavond op 15 maart 2023 in het Holland House bij te wonen. De inloop met een hapje en een drankje is vanaf 19:30. We hopen van harte op uw aanwezigheid.

15 maart | 19:30 – 23:30 | Holland House (Aarlenstraat 20, Brussel)

Vlak voor het evenement ontvangt u verdere praktische informatie. In verband met een beperkt aantal plekken, hanteren wij het “first come, first serve” principe. Registreer u daarom op tijd!

Kijk voor de registratielink in uw mailbox en op de besloten LinkedIn groep.

Tot dan!

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  maart 15, 2023
  woensdag, 19:30 to 23:30
  https://hollandhousebrussels.eu/
  info@hollandhousebrussels.eu

Event Organizer

   Holland House & Huis vd Nederlandse Provincies
  info@hollandhousebrussels.eu

Event Location

Share event