Hollandse Nieuwe

Hollandse Nieuwe

Deze avond van 20:00 tot 22:30 is speciaal voor de Nederlandse Young Professionals in Brussel. Ben je eindelijk aan de slag als trainee, studeer je nog, of ben je al werkzaam in Brussel, in het bedrijfsleven, overheid of Europese instellingen? Dan is deze avond voor jou: doe nieuwe contacten op, en geniet van de Hollandse sferen rond de Heineken-bar in de Holland House Brussels. Wij zorgen voor drankjes, hapjes, muziek en ‘ambiance’!

Toegang is gratis, drank ter plekke afrekenen en snacks zijn aanwezig).

Dit keer begint het inderdaad een beetje later dan dat je van ons gewend bent. De reden hiervoor is omdat wij graag de net aangekomen Nederlandse trainees/stagiairs in Brussel verwelkomen die van het PV EU event komen. Ben jij als trainee onlangs aangekomen in Brussel en wil je ook deelnemen aan het evenement op de Permanente Vertegenwoordiging? Stuur dan een mailtje naar bre-abd@minbuza.nl onder vermelding de organisatie waar je voor werkt! Aanmelden voor het evenement kan tot vrijdag 24 maart 12:00:

Op woensdag 29 maart organiseert de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU (PV EU) een netwerkbijeenkomst voor net aangekomen Nederlandse trainees bij de EU-instellingen. Na de borrel op de PV EU is het mogelijk de avond voort te zetten op het Holland House, tijdens de befaamde Hollandse Nieuwe aan het Place de Luxembourg.

De bijeenkomst is bedoeld om trainees en/of stagiairs die net in Brussel zijn aangekomen (bij de instellingen, of andere organisaties) met elkaar, de Permanente Vertegenwoordiging en Holland House kennis te laten maken. Verder zullen Nederlanders die actief zijn binnen de EU-instellingen je vertellen over hun werkzaamheden en kom je meer te weten over de carrièremogelijkheden bij de EU. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het voorlopige programma

17.30-17.55 Inloop

17.55-18.00 Welkom

18.00-18.15 Introductie door Robert de Groot (Permanent Vertegenwoordiger van Nederland bij de EU)

18.15-18.30 Uiteenzetting door spreker (TBD)

18.30-19.00 EU carrièremogelijkheden door Jasper de Boer (Werken bij de EU) en Tristan Schyns (Algemene Bestuursdienst PV EU)

19.00-20:30 Netwerkborrel

Wij hopen jullie 29 maart te zien op de Permanente Vertegenwoordiging èn op Holland House Brussels!

Tot dan!

Event Information

  Aarlenstraat 20, Brussel, 1050, Belgium
}  maart 29, 2023
  woensdag, 20:00 to 23:00
  info@hollandhousebrussels.eu

Event Organizer

   Holland House
  info@hollandhousebrussels.eu

Event Location

Share event